KLIK HIER: NIEUWE WEBSITE WWW.TRIATHLONACCESSOIRES.NL voor alle actuele Triathlon collectiesPAM 6 oz. 177 ml
PAM 6 oz. 177 ml
M Double You Lifestyle

Vetvrij bakken, braden en grillen

Niemand hoeft je te vertellen dat, wanneer je in goede conditie wil blijven of af wil vallen, in vet bakken en braden uit den boze is. Teveel vet is niet goed voor je hart en bloedvaten. Dat is algemeen bekend. Ook dat het eten van teveel vet slecht is voor de stand van de weegschaal, hoeven we je ook niet meer te vertellen. Je weet maar al te goed dat er toch wel enige kern van waarheid zit in de uitdrukking: ? ieder pondje gaat door het mondje?.

Je weet dat je om af te vallen gezonder moet eten en meer moet bewegen. Vol goede moed ging je op dieet en begon je met joggen. Het heeft je bloed, zweet en tranen gekost, maar aan het einde van de afvalrace heb je dat streefgewicht eindelijk bereikt. Je hebt jezelf en je omgeving bewezen dat je een ijzeren discipline hebt. Letterlijk en figuurlijk is een last van je afgevallen. Je voelt je goed!

Maar nu wordt het pas echt lastig!

Je laat de teugels heel even vieren als beloning voor het harde werken. Een klein beetje zondigen, dat moet toch kunnen? Eindelijk weer eens gebakken aardappeltjes in plaats van die droge gekookte krieltjes. Lekker stukje gebakken vlees, vis of kip erbij. Mmm het water loopt je al in de mond. Genieten van zo iets simpels als een smakelijk gebakken maaltijd, dat moet toch kunnen?

Jazeker. Gewoon genieten van volle, lekkere smaak van wat je eet. Niet dat bleke waar je huisgenoten mee van tafel jaagt. Bruin krokant. Ze zien en proeven het verschil niet en blijven ongemerkt met jou in goede conditie. PAM is vanaf heden exclusief bij M Double You verkrijgbaar. Het is toch onbegrijpelijk dat die Amerikaanse smullers deze Cooking Spray zo?n 15 jaar voor zichzelf gehouden hebben?

De proef op de tong

Het is mooi dat di‰tisten zeggen dat PAM goed en verantwoord is, maar hoe smaakt het? Overtuig jezelf met PAM anti-kleef bakspray en je weet wat er voortaan alleen nog maar in de braadpan of op de grill komt. In je eigen, favoriete recepten vervang je boter en braadvet eenvoudig door PAM anti-kleef bak spray en je hebt de beste resultaten.

Al gauw merk je dat sprayen ook heel handig is om een bakblik, ovenschaal, grill of barbecuerooster zonder vuile handen in te vetten. Of om dit natuurlijke product gelijkmatig te verdelen over groente en vlees zodat je het eenvoudig kunt grillen of roerbakken.

Vergeet niet dat een goede voeding & voldoende lichaamsbeweging de basis zijn voor optimale resultaten.

Advies-prijs : 9.95
Sanden-prijs : € per 177 ml
Aantal :
 
 

Klik hier voor de Triathlon website www.triathlonaccessoires.nl
Bel of mail met een van onze Triathlon-specialisten of breng een bezoek aan een van onze winkels voor een persoonlijk en eerlijk advies!

KLIK HIER VOOR ONZE WINKEL OPENINGSTIJDEN!


Uiteraard staan onze specialisten u graag te woord met een persoonlijk advies. Voor onze winkellokaties, onze triathlon-merken en overige informatie neemt u contact op met:


Triathlon Shop nederlandLET OP NIEUW ADRES: Triathlon & Fitness Store Volkel (Uden)
Brabantstraat 16 | 5408 PS Volkel | Nederland
Telefoon 0031 (0) 413 256800 | Fax 0031 (0) 413 257730

Triathlon agenda nederlandTriathlon & Fitness Store Amstelveen
Bouwerij 50 | 1185 XX Amstelveen | Nederland
Telefoon 0031 (0) 20 453 6446 | Fax 0031 (0) 413 257730 (Uden)

Orca Killa Compression Socks 2012 Black
Orca Killa Compression Socks 2012 Black
Orca triathlon collectie 2011-2012

Orca’s new Killa Kompression Sock u...
Advies-prijs : € 29.95
Sanden-prijs : € 26.96 per paar
Orca Men's wetsuit S3 Fullsleeve 2012
Orca Men's wetsuit S3 Fullsleeve 2012
Orca triathlon collectie 2011-2012

The Orca S3 has quickly established...
Advies-prijs : € 179.00
Sanden-prijs : € 161.10 per stuk