KLIK HIER: NIEUWE WEBSITE WWW.TRIATHLONACCESSOIRES.NL voor alle actuele Triathlon collectiesFeelgood Infrarood Cabine 180 Red Ceder 2590 Watt
Feelgood Infrarood Cabine 180 Red Ceder 2590 Watt
FeelGood Infracabins

Feelgood InfraCabin Model 180 Dubbelwandig Red Ceder specificaties

Dit model is gemaakt van Red Cederhout en heeft 7 stuks IR-elementen met een totaal vermogen van 2590 Watt. Verder heeft deze infraroodcabine de volgende specificaties:

- Binnen- en buitenzijde met Red Ceder uitgevoerd

- Uitgevoerd met een glazen deur (6 mm), die 180 graden te openen is

- Analoge bediening

- 7 Infrarood elementen: 6 Elementen van 350 watt gemonteerd tegen de zijkanten en 1 element onder de zitbank

- Tevens leverbaar met houten deur

-Het totale gewicht van deze cabine is 200 kg.

- De afmetingen zijn breedte x Diepte x Hoogte : 180 x 115 x 192,5 cm

Meerprijzen:

- Digitale bediening: 139 euro

- Luidsprekers (per set): 69 euro

- Tijdschrifthouder: 29 euro

Uitleg Infrarood werking

De Infracabin is de moderne variant op de sauna en werkt volgens een principe dat is afgeleid van de bekende rode lamp, of beter gezegd, de werking van infrarood stralen. Door middel van innovatieve infrarode elementen wordt het lichaam rechtstreeks verwarmd. De omgevingstemperatuur wordt bij dit proces niet onnodig verhoogd en de luchtvochtigheid blijft hetzelfde. Dit, opgeteld bij de korte duur die een Infrabad in beslag neemt, 5 tot 10 minuten opwarmen en een half uur baden, maakt dat de Infracabin de perfecte ontspanning biedt in deze hectische en jachtige tijd.

Even tijd voor uzelf, waarna u weer als herboren aan de slag kunt.

Naast de zo belangrijke ontspanning heeft de Infracabin ook nog eens een therapeutisch effect. Hij helpt gezond te blijven zonder daarvoor bovenmatige inspanningen te verrichten. Infrarood-therapie wordt ook ingezet onder meer bij reuma of spierpijnen. Dit maakt de Infracabin nog aantrekkelijker voor mensen die hiermee te maken hebben.

De Infracabin wordt met succes verkocht aan fysiotherapeuten, sport en fitness centra, schoonheidsinstituten, hotels en vele particulieren. Door zijn afmetingen is de Infracabin in elke ruimte te plaatsen, voldoet aan alle kwaliteitsnormen en is in diverse uitvoeringen verkrijgbaar.

Red Cederhout

- Alle Infracabins worden aan de binnenkant afgewerkt met hoogwaardig red cederhout. Dit hout heeft de unieke eigenschap het infrarood te weerkaatsen, hetgeen de efficientie van de infracabin verhoogt.

- Red Cederhout bevat olien die het ontstaan van bacterien en schimmels tegenwerken. Bij andere houtsoorten kan door het transpiratievocht schimmelwerking optreden.

- Uitzonderlijk is dat Red cederhout niet krimpt en niet scheurt, waardoor men levenslang plezier heeft van de ontspannende werking van de infrarood cabine.

Kwaliteitskenmerken

Infrarood cabines zijn in allerlei variaties op de markt aanwezig en het is soms moeilijk een juiste keuze te maken. Infracabins van Feelgood onderscheiden zich door de volgende kwaliteitsaspecten:

- De binnenzijde van onze Infracabins is altijd vervaardigd van 11 mm dik, eerste keus cederhout.Cederhout onderscheidt zich van andere houtsoorten doordat het infrarood straling reflecteert. Ook is het onderhoudsvriendelijk, krimpt of scheurt niet.

- De buitenzijde kan volgens uw keuze uitgevoerd worden met eerste klas cederhout of dennenhout

- Al onze cabines zijn dubbelwandig, voor een optimale stevigheid. De verbindingen zijn niet alleen gelijmd maar ook nog eens geniet. Speciale profielplanken maken de nietverbindingen onzichtbaar

- door verstelbare pootjes zijn de cabines altijd perfect waterpas te plaatsen

- De grotere cabines zijn handig te plaatsen door een uniek panelensysteem

- De deurkaders zijn van merantihout, dat niet kan gaan werken. De stevige scharnieren voorkomen dat de deur gaat afhangen en laten toe de deur 180ø te openen

- De houten deuren zijn voorzien van een schuifraam, voor extra ventilatie

- De glazen deuren zijn van 6 mm dik gehard rookglas en kunnen ook 180ø geopend worden

- Het aantal infraroodstralers is voor iedere cabine afzonderlijk afgesteld om zo effici‰nt mogelijk met energie om te gaan

- De Infracabin is snel, eenvoudig en ruimtebesparend te monteren

Ontspanning

In de hedendaagse samenleving is stress en gebrek aan tijd een alledaags kenmerk. Toch gaan we steeds bewuster aan onze gezondheid denken en er wordt hieraan steeds meer tijd en aandacht besteed.

Het gebruik van de Infracabin vermindert stress, maakt spieren soepel, prikkelt hart- en bloedvaten en zorgt voor een gezondere, frisse huid. Door het transpireren verliest u niet alleen vocht maar ook allerlei schadelijke stoffen zoals cadmium, zink, lood en nikkel. Ook wordt de huid gereinigd van dode huidcellen en opgehoopt vuil.

In tegenstelling tot de gemiddeld 100ø in een traditionele sauna blijft de temperatuur van de Infracabin tussen de 40ø en 60ø. Dit maakt dat u ontspannend kunt genieten van uw Infrabad zonder een benauwend gevoel te krijgen.

Esthetiek

Bij het gebruik van de Infracabin wordt uw huid grondig gereinigd omdat dode huidcellen en opgehoopt vuil afgevoerd worden tijdens het transpireren. Tevens wordt de zuurstofopname en doorbloeding gestimuleerd. Als gevolg hiervan zult u een schone gave en gezondere huid krijgen met een frisse teint.

De intensieve dieptewerking tijdens een Infrabad geeft een passieve fitnesstraining. De nodige calorie‰n worden verbrand en helpt zodoende bij verantwoord afslanken.

Schadelijke stoffen worden verwijderd. Het lichaam zal nu zelf de vetten, waarmee het deze stoffen heeft ingekapseld, afbreken. Een vermindering van cellulitis zal na verloop van tijd zichtbaar worden.

Sporten

Infraroodstraling wordt al jaren gebruikt om spieren losser te maken en spierpijn weg te nemen. De verhoogde bloedcirculatie verbetert de afvoer van schadelijke stoffen en de aanvoer van zuurstof in de spieren waardoor deze soepeler worden. Dit maakt de Infracabin uitermate geschikt als warming-up voor een sportinspanning.

De weldadige dieptewarmte van de Infracabin verhoogt het prestatievermogen bij fysieke inspanningen.

Daarnaast wordt de rekbaarheid van de weefsels bevordert, waardoor pezen, peesaanhechtingen en gewrichten minder belast worden. Een uitkomst bij pijnlijke en geblesseerde spieren.

Reuma

Voor mensen die enige vorm van reuma hebben, kan de Infracabin een uitkomst bieden. Het kan de standaard toegepaste behandeling ondersteunen.

Bij de behandeling van reuma spelen verschillende factoren een rol

1. de algemene gezondheidstoestand dient bevorderd te worden
2. de aangedane gewrichten moeten plaatselijk behandeld worden
3. vaak worden geneesmiddelen gebruikt
4 indien nodig zal er chirurgisch worden ingegrepen
5. daarnaast zal een oefenprogramma worden afgewerkt

Psoriasis

Het gebruik van de Infracabin kan verschijnselen van psoriasis verlichten. De meest vurige plekken van deze huidaandoening zullen verdwijnen en daarmee ook de jeuk.

Uit onderzoek is gebleken dat bij psoriasispati‰nten 40 % van de psoriasisplekken verdwenen waren nadat zij een maand gebruik hadden gemaakt van infrarode straling. Door het regelmatig nemen van een Infrabad zal de huid weer rustig worden. Schilferingen op de nog aanwezige plekken zullen sterk afnemen.

Jong Blijven

Iedereen wordt geconfronteerd met de gevolgen van het ouder worden, waarbij de lichamelijke conditie en weerstand afnemen. Steeds vaker trekken senioren, tijdens de koude wintermaande, naar het middellandse zeeklimaat. Men maakt dan gebruik van de heilzame werking van de infrarode warmte die de zon uitstraalt.

Door gebruik te maken van de Infracabin kan men thuis de positieve werking van warmte ervaren. U zult een frissere en jongere teint krijgen en spieren zullen minder snel verstijven. Tegelijkertijd bezorgt het infrabaden een gevoel van welbehagen.

Levering

- De genoemde prijzen zijn inclusief transportkosten tot aan de eerste drempel op de begane vloer.

- Omdat alle cabins op maat worden gemaakt is de levertijd van het standaard programma 3 weken.

Alle infraroodcabines worden gratis thuisbezorgd. De montage is zeer eenvoudig omdat alle wanden kan en klaar worden aangeleverd.

Garantie

De Garantietermijn is 1 jaar. De garantie geldt alleen voor materiaal- en fabrieksfouten met inbegrip van infraroodstralers. Normale slijtage van de onderdelen valt niet onder deze garantie. De garantie vervalt bij storingen, veroorzaakt door onjuist gebruik, het niet of onvoldoende in acht nemen van de montage- en gebruiksaanwijzing en bij handelingen verricht door daartoe niet erkende of bevoegde personen.

Materiaal :

Advies-prijs : 3795.00
Sanden-prijs : € per stuk
Aantal :

Lease-prijs : € per maand
Lease-duur : maanden
Aantal :
 
 

Klik hier voor de Triathlon website www.triathlonaccessoires.nl
Bel of mail met een van onze Triathlon-specialisten of breng een bezoek aan een van onze winkels voor een persoonlijk en eerlijk advies!

KLIK HIER VOOR ONZE WINKEL OPENINGSTIJDEN!


Uiteraard staan onze specialisten u graag te woord met een persoonlijk advies. Voor onze winkellokaties, onze triathlon-merken en overige informatie neemt u contact op met:


Triathlon Shop nederlandLET OP NIEUW ADRES: Triathlon & Fitness Store Volkel (Uden)
Brabantstraat 16 | 5408 PS Volkel | Nederland
Telefoon 0031 (0) 413 256800 | Fax 0031 (0) 413 257730

Triathlon agenda nederlandTriathlon & Fitness Store Amstelveen
Bouwerij 50 | 1185 XX Amstelveen | Nederland
Telefoon 0031 (0) 20 453 6446 | Fax 0031 (0) 413 257730 (Uden)

2XU Men's Endurance Aero Tri Short WHT-WHT 2011 MT1777b
2XU Men's Endurance Aero Tri Short WHT-WHT 2011 MT1777b
2XU triathlon collectie 2011-2012

2XU Men''s Endurance Aero Tri Short...
Advies-prijs : € 99.90
Sanden-prijs : € 89.91 per stuk
2XU Women's Active Tri Singlet MNB-MNB 2011 WT1773a
2XU Women's Active Tri Singlet MNB-MNB 2011 WT1773a
2XU triathlon collectie 2011-2012

2XU Women''s Active Tri Singlet MNB...
Advies-prijs : € 64.90
Sanden-prijs : € 58.41 per stuk