KLIK HIER: NIEUWE WEBSITE WWW.TRIATHLONACCESSOIRES.NL voor alle actuele Triathlon collectiesTrixter X-Bike X-600 (GRATIS BEZORGING en INSTALLATIE)
Trixter X-Bike X-600 (GRATIS BEZORGING en INSTALLATIE)
Trexter X-bikes

NIEUW IN NEDERLAND: DE X-BIKE 600!

Op een X-Bike zit je niet gewoon te fietsen als een hamster in een wiel. Je maakt staande klimmen, pompende stuurbewegingen van links naar rechts en je helpt de pedalen natuurlijk rond. Je zult heuvels trotseren, tussen smalle paden manoeuvreren en steile afdalingen maken

Dit alles op voorgeprogrammeerde muziek.

De parkoersen zijn opgesteld door Olympische coaches, en wereld- en Olympische kampioenen op MTB gebied. Daarnaast kun je natuurlijk ook je eigen muziek gebruiken en helemaal Freestyle gaan.

Interval trainingen van minimaal 30 minuten zorgen voor een volledige lichaamstraining. Niet alleen de onderste extremiteit, maar ook de bovenste extremiteit wordt getraind.

Omdat er een ketentraining ontstaat in het hele lichaam worden buik- en rugspieren maar ook spieren in de bekkenregio optimaal aangesproken op hun stabiliserende functie. Er ontstaat als het ware een brug tussen onder- en bovenlichaam. Hierdoor is X-Biking onder andere uitermate geschikt voor mensen met (lage) rugklachten.

- Geen verveling

- Geen tijdsverspilling

- Geen verspild zweet

X-Bike en X-Biking zijn de enige indoor fietsproducten die aanbevolen worden door de UCI, het wereldwijde overkoepelende orgaan voor wielersport.

FITTER

X-Biking is het enige indoor cycling programma die je een volledige lichaamstraining geeft op cardiovasculair gebied. Als je het stuur op natuurlijke wijze van links naar rechts beweegt in timing met de beenbeweging dan train je het bovenlichaam, onderlichaam en buik, rug bekkenregio als brug. De natuurlijke fietsbeweging wordt ondersteund door het super veilige vliegwielmechanisme met vrijloop systeem.

Deze natuurlijke, makkelijke en vooral veilige fietstraining zal sneller fit doen voelen en is een absolute calorie vreter! (>500 kCal per halfuur).

FUNNER

Een X-Bike rijdt als een echte fiets. Lekker Freestylen! Door de X-bars van links naar rechts te bewegen is het alsof je fietst op een parcour met echte bochten, afdalingen en klimmen. Het meest opmerkelijk is dat je bij een sprint of een staande klim het echte outdoor gevoel krijgt.

Een X-Biking les brengt de fun van buiten fietsen naar binnen. In verhouding tot de klassieke indoor bikes met een doortrapsysteem en een vast stuur kun je uit een X-Bike workout veel meer rendement halen. De enige beperking die de X-Bike heeft wordt bepaald door de grenzen van de verbeelding van de instructeurs en deelnemers.

FASTER

Tijdens minimaal 30 minuten op intervallen gebaseerde X-Bike workouts, verbrand de gemiddelde X-Biker minimaal 500 Kcal! Wil je hetzelfde doel bereiken op een klassieke indoor bike met een gefixeerd vliegwiel en vast stuur dan heb je tot 2 maal zoveel tijd nodig.

Daar komt bij dat voorgeprogrammeerde muziek welke is aangepast op het traject wat je tijdens een X-Biking les aflegt ervoor zorgt dat de instructeur al zijn energie en aandacht op de deelnemers kan richten.

Advies-prijs : 1299.95
Sanden-prijs : per stuk
Aantal :

Lease-prijs : per maand
Lease-duur : maanden
Aantal :
 
 

Klik hier voor de Triathlon website www.triathlonaccessoires.nl
Bel of mail met een van onze Triathlon-specialisten of breng een bezoek aan een van onze winkels voor een persoonlijk en eerlijk advies!

KLIK HIER VOOR ONZE WINKEL OPENINGSTIJDEN!


Uiteraard staan onze specialisten u graag te woord met een persoonlijk advies. Voor onze winkellokaties, onze triathlon-merken en overige informatie neemt u contact op met:


Triathlon Shop nederlandLET OP NIEUW ADRES: Triathlon & Fitness Store Volkel (Uden)
Brabantstraat 16 | 5408 PS Volkel | Nederland
Telefoon 0031 (0) 413 256800 | Fax 0031 (0) 413 257730

Triathlon agenda nederlandTriathlon & Fitness Store Amstelveen
Bouwerij 50 | 1185 XX Amstelveen | Nederland
Telefoon 0031 (0) 20 453 6446 | Fax 0031 (0) 413 257730 (Uden)

2XU Women's Femme Tri Top WIN-GLD 2011 WT1844a
2XU Women's Femme Tri Top WIN-GLD 2011 WT1844a
2XU triathlon collectie 2011-2012

2XU Women''s Femme Tri Top WIN-GLD ...
Advies-prijs : 54.90
Sanden-prijs : 49.41 per stuk
Orca Killa Compression Calf Sleeve 2012 White
Orca Killa Compression Calf Sleeve 2012 White
Orca triathlon collectie 2011-2012

The Compression Calf Sleeve uses Or...
Advies-prijs : 35.95
Sanden-prijs : 32.36 per paar